Euro 12,50 per dag fiets huren in Enschede.

stenen

Een fiets huren in Enschede (Twente) gemakkelijker kunnen wij het niet maken voor u. Uiterst geschikt voor middelgrote en kleine afstanden, robuust en stevig en een design uitstraling.   Gezellig met je club, vrienden, kennissen of familie allemaal op een zelfde style fiets tochtjes maken of een citytrip in Enschede en omgeving. 

Hier enige informatie over deze unieke fiets:
Stijlvolle, robuuste stadsfiets, zeer geschikt voor korte en middellange afstanden, en uitgeroepen door Fortune Magazine als één van de “100 Greatest Designs of Modern Times”. Kenmerkend zijn de luchtvrije fietsbanden, die in combinatie met het stevige wielontwerp de fiets nagenoeg onderhoudsvrij maken. Het verstelbare zadel, de ingebouwde fietsbel en dynamo maken deze fiets zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen direct inzetbaar.
Framemaat: 48 cm. Kleur: Zilver en oranje
Gewicht: 20 kg. Voorzien van: Solide aluminium frame, onderhoudsvrije ketting, ingebouwde dynamo met voor- en achterlicht voor elk weertype, geïntegreerde fietsbel in handvat, geïntegreerde remkabels, verstelbaar zadel, onderhoudsvrije en luchtvrije 26 inch band, fietsmand geïntegreerd met frame.


  • Ja ik wil huren: KLIK HIER

    of meer informatie Bel: 053-4363600

Niet alleen fiets specialisten maar ook:

Tientallen jaren ervaring in de verkoop en verhuur en reparatie van scootmobiel, rolstoel , elektrische rolstoel, rolstoel pendel, aanhanger, boodschappen trolley en alle soorten fietsen zoals: driewielfietsen, tandem, site by site, tandem (ouder+kind) enz.

Kortom: Alles op wieltjes ! ! !

KLIK HIER voor meer informatie over boven genoemde items.

Tel. 053-4363600

Hengelosestraat116
7514AK Enschede

Met trots vermelden wij de grootste verkoper en verhuurder te zijn in Nederland van alles op wielen. Hieronder een opsomming.....
Verkoop en verhuur scootmobiel (ook opvouwbaar)
Verkoop en verhuur rolstoel
Verkoop Pendel
 (rolstoelscooter)
Verkoop en verhuur driewielfiets (meerdere modellen en ook met trap ondersteuning)
Verkoop rollator (ook lichtgewicht)
Verkoop winkelwagen (trolly)
Verhuur riksja
Verkoop en verhuur scootmobiel / driewielfiets aanhanger
Verhuur stadsfiets
Eigen koeriers bedrijf
Eigen werkplaats met specialisten voor reparatie en onderhoud.
Bel gerust voor meer informatie van genoemde items.
053-4363600